Kapitel 27

 

 

Willows perspektiv:

Jag slängde min halvätna macka i soporna och ställde in min tallrik i diskmaskinen. Jag gick in till Alicias sovrum där jag hade min resväska och började rota efter något att ha på mig. Jag kopplade in min Iphone i högtalarna och satte på Under The Sheets. Jag hörde hur Alicia kom in i rummet.

"So what are you doing today?" Frågade hon och log.

"Actually Im meeting Harry in about a hour." Jag kände hur mitt leende växte när jag nämnde hans namn. Hon flinade tillbaka på mig.

"So your ditching me?" Hon fick en låtsats ledsen min. "Jaaahaaapp." Sa hon med lite svenska inblandat. "Then I will be here all by myself." Jag log bara åt henne. Jag visste att det inte gjorde henne något. Vi förstod liksom varandra så bra. Även fast vi kanske inte vet alls mycket om varandra eller att vi kanske träffa varandra för några dagar sen känns det som om jag känt henne i evigheter. Vi kunde varandra utan och innan. Jag började gräva i min väska igen. "What song is this?"

"Oh, Under the sheets." Hennes ögon lös till.

"Yeah, Ellie Goulding, right? I love her voice! She sings Your Song, right?"

"Yes." Jag log lite och funderade. "Hah, Actually she is my cousin."

"Whaaaat? That's really cool!! Your cousin is like pro at singing!" Jag log till svar. Hela min familj var väldigt intresserade av musik. Jag hade alltid älskat att sjunga men aldrig för någon annan än min familj. När jag var liten hade jag och Ellie alltid älskat att göra massa konserter för familjen och släkten. Men hon var den enda som vågade sjunga när det kom gäster. "Do you sing?"

"No. Or I sing but only when no one hears." Jag tittade ner i marken.

"You have to sing for me sometime!" Jag skakade bara på huvudet. Jag hittade äntligen två plagg jag skulle kunna ha.

"What about these?" Sa jag och höll fram en vit lite transparant t-shirt med en liten ficka och ett par höga gråa shorts.

"Yeah, that will be great." Sa hon och log. Jag bytte om och ställde mig bredvid Ali i spegeln. Vi båda tittade på oss själva i spegeln. Jag var nöjd med kläderna. Men jag kunde inte rå för att vara lite avundsjuk på Alicias kropp. Den var liksom perfekt, inte jättesmal och lite kurvig. Jag var inte alls kurvig på något ställe alls. Jag var assmal och platt. Vi var så olika men ändå så lika. På utseendet och kläderna så vi helt olika ut men på något sätt så tänkte vi helt likadant. Jag hoppade på henne med ett leende och kramade om henne.

"What was that for?" frågade hon när vi släppt varandra.

"Everthing. You saved me and I loooooove you, Ali!" Vi skrattade.

Jag satte mig vid hennes sminkbord och drog upp mitt hår i en ganska slarvig knut. Jag satte en ljusrosa rosett under knuten på baksidan och sprayade lite hårspray över håret. Jag tog lite puder och la lite ljus ögonskugga på ögonlocket. Till sist drog jag ett tunt streck av min svarta kajal och kände mig nöjd. Jag ställde mig framför Alicia och väntade på hennes åsikt.

"Hey hottie." Sa hon och log. Jag log tillbaka och tittade ner på mina kläder. "Just one thing!" Sa hon och drog fram ett läppstift från en låda. Hon gav det till mig och jag tittade nyfiket vilken ärg det var. Till min förvåning var det illrött när jag drog bort locket. Jag tittade osäkert på Ali. "Yeah, your gonna look stunning in that!" sa hon posetivt. Tvivlande ställde jag mig framför spegeln och började försiktigt måla på det röda läppstiftet. Jag tittade mig i spegeln och såg hur det blev riktigt snyggt! Hela jag blev mer intressant nu. Jag vände mig mot Alicia och log och hon gjorde detsamma. Jag tittade på klockan och såg att den blivit halv två.

"Harry is here like any minute!" sa jag snabbt. "I have too go. Bye." Jag greppade åt mig mina solglasögon och sprang ut i hallen. "Bye Mel, Bye Louis!" Ropade jag och utan att vänta på svar sprang jag ner för trapporna i trapphuset.

 

Jag mötte Harry som stod mot sin flotta svarta bil utanför porten och log. Jag kramade om honom en lång stund sedan öppnade han dörren åt mig och vi båda hoppade in i bilen. Han körde oss till ett mycket välbekant ställe.

"Oh, uhmm.. I used to live there." Sa jag försiktigt och pekade. Jag började tänka på allt och kände hur jag fick en stor klump i magen. Harrys ögon var på vägen.

"Oh, really?" Sa han med ett leende. När han mötte min blick så försvann leendet. Han parkerade bilen en bit bort nära en park. "What is bothering you?" Jag vågade inte möta hans blick när vi steg in i parken och började gå bredvid varandra. Jag kände hans blick på mig. "What happend Willow?" Jag tittade försiktigt upp på honom.

"Nothing..." Jag skakade på huvudet. Jag kände hur hans hand tog i min och tittade snabbt upp på honom igen. Jag visste inte om jag skulle berätta allt för Harry? Jag vill inte att han skulle tycka att jag var en idiot....



Kort kapitel idag! Tänkte att det var bättre än inget!

Tack för att ni kommenterar vad ni vill ska hända! Det är asbra för då får jag massa idéer om hur jag kan förbättra handlingen. Så fortsätt med det :)



Kommentarer
Anonym

Ett till kapitel? :)

2012-05-13 @ 20:55:38
One direction novell

Grymt kapitel! :) Vill ha mer hehe.



Sv: Tack, din novell är också bra!

2012-05-18 @ 08:34:00
URL: http://onedmoment.blogg.se/
Melissa

Hejhej (= Kolla gärna in min novellblogg:

http://onedirectionernovell.blogg.se/

Skulle vara jättesnällt om du kunde lämna någon kommentar! (= Tack på förhand.

Kram♥

2012-05-18 @ 20:46:00
URL: http://onedirectionernovell.blogg.se/
Victoria

sv; tack!

nej den kommer avslöjas i nästa förmodligen :)

2012-05-18 @ 23:32:56
URL: http://onednovelleer.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

drommaromonedirection

Hej där alla Directioners där ute! Här skriver jag en liten novell som handlar om Alicia och Melanie. De två systrarna flyttar till London efter en mycket svår uppväxt i Sverige. En dag går systrarna på en konsert med One Direction och Alicia får en stor överraskning! Mer avslöjar jag inte. Läs, kommentera och sprid! Tack, ni är bäst!

RSS 2.0