Kapitel 43

Louis perspektiv: 

Jag öppnade det vita köksskåpet och letade bland de olika förpackingarna 

"Harry!" Ropade jag ut till vardagsrummet. "Where's your honey?? It's not at it usual place..." Jag fortsatte att titta bland förpackningarna, utan någon vinst. 

"Have you looked in the cabinet next to the fridge?" Ropade Harry tillbaka.  

"Yeah... THAT is THE USUAL place...." Suckade jag. Jag hörde hur steg kom mot köket och strax efter dök Harry upp i dörren. Han ställde sig bredvid mig och tittade envist genom skåpet jag redan undersökt varje hörn av.  

"But.. what the f.." Viskade Harry lågt för sig själv. När han tillslut tittat igenom det gick han till nästa skåp och hittade honungen med en gång.  

"That is the wrong spot!!" Sa jag dramatiskt.  

"Yeahthink it's Willow that put it there.." Sa han tankefullt och gav mig honungen. Jag skrattade till lite och gjorde färdigt mitt te. Vi gick tillsammans tillbaka till vardagsrummet och satte oss ner i soffan bredvid Zayn. Vi höll på med en fifaturnering men just nu hade vi lite paus.  

"So how is everthing going with NiallHazza?" Frågade Zayn försiktigt. Vi båda tittade nyfiket på Harry som fingrade på sin mobil.  

"Yeahit's going okay.. He's accepting everything but he's not that happy, like he used to be." Hans blick blev sorgsam när han svarade Zayn 

"That sucks, bro." Svara Zayn. "And Liam is also going through some tough time nowdealing with everthing with Danielle and him.." Den senaste veckan har varit jobbig för Liam, eftersom han gjort slut med Danielle. Stämningen i rummet blev tyst och ledsam. Plötsligt fick jag en idé.  

"You know what I think we should do to make everbody happy?" Sa jag uppmuntrande.  

"What?" Frågade Harry. 

"We should go on a trip!" log jag. "Somewhere nice and warm! Just to relax, have some fun. All of us!" Jag såg hur deras ansikten reagerade glatt efter de förstod att jag verkligen menade det. "Come on guysWe have three weeks left of our semester, let's make the best out of it!" Harry började nicka, gillande. 

"Actually Louis, i think that sounds like a great idea!" Log Zayn 

"Yeah!" Instämde Harry. "All of the boys, Willow, Alicia and Eleanor, that would be awesome!"  

"Yes, and Melenie too!" Fyllde jag i. Båda nickade glatt som svar. Jag kände hur en liten bubblande längtan kom i min mage.  

"This is going to be awesome." Sa Harry. Och med de orden slängde vi oss över datorn och började titta efter flygbiljetter. 

 

Liams perspektiv:   

Jag rättade till kragen en sista gång innan jag gick ut genom dörren och ner till Harrys bil. Bilen blev snabbt fullpackad av oss alla.  

"Did you bring everything, Louis?" Frågade Harry. 

"Yes." Svarade Lou i passagerarsätet. Vi började åka mot Alicias och nu även Willows lägenhet och var där på nolltid.  

Tumblr_mcyhynfnxs1rajsebo1_500_large

Vi skulle samlas allihopa och bara hänga och ha trevligt. Förmodligen ett knep för att få ut mig från lägenheten jag tillbringat all min senaste tiden i. Men jag höll faktiskt med de, jag behövde komma ut. Även fast jag fortfarande var extremt ledsen över allt som hänt mellan mig och Danielle, så behöver jag börja leva mitt normala liv igen. Snart kommer vi börja jobba igen och då kan jag ju inte vara ett vrak. Så från och med nu ska jag börja leva som vanligt igen, även fast det kommer bli svårt. 

Jag och Niall traskade segt upp för trapporna med de andra killarna hack i häl.  

"Comeeeee on guys!! Hurry up!" Sa Louis otåligt med glatt. Det sprudlade på ett konstig sätt av de Zayn, Harry och Louis. Jag förstod att de hade något i baktanke, men orkade inte lägga mig i.  

Strax där efter var vi inne i lägenheten och alla satte sig i de stora sofforna och pratet gick snabbt igång.  

"So guys..." Började Harry. 

"Wait!" Avbröt Louis med en hög röst. "Where's Mel, Alicia?" Hon tittade sig runt omkring.  

"I don't know.. Why are you asking?" Svarade Alicia förvirrat.  

"Nothingcould you please get her?" Fråga Harry. Med en förvånad blick vände sig Alicia om och skrek högt att Melanie skulle komma. Hon kom trippande och hälsade glatt på alla.  

"Yeah, so guys.. There's something we wanted to talk to you about." Sa ZaynZayn, Harry och Louis gav underliga varandra blickar.  

"We have realised that we reallyreally need to do something togetherSomething fun." Sa Harry.  

"We all need that." Fyllde Louis i. Jag förstod inte var de var påväg med den här konversationen.  

"So.. We have an idea.." Harry slutade prata och tittade på Zayn som förstod att han skulle avsluta.  

"We should go to SpainTwo weeks from now." Utbrast Zayn. Jag tittade mig runt och såg alla glada, förvånade ansiktsuttrycken. Jag förstod direkt hur jag och även de andra tyckte om idéen.  

"We have looked for flightticets and stuff, and we think we should leave in about three days from now, on friday." Avslutade Louis. Tystnaden la sig och killarna väntade på våra reaktioner. Som de väntade, var alla posetiva.



Kommentarer
this love is ours

Gillar din novell *_^ Inlägglänkbyte snälla? Det skulle betyda en hel del . Min novellbloggär nyy :D

Svar: Jo det tycker jag låter som en bra idé! :) Inte för att jag har särskilt mycket läsare... men ja! Jag skriver inlägg, såfort jag ser att du har lagt upp ett inlägg på din! :)
drommaromonedirection.blogg.se

2012-11-07 @ 23:11:39
URL: http://onedswenovel.blogg.se
Mandy

Jag har startat en ny novell om killarna i One Direction, och jag hoppas att du vill läsa den. Ge både bra som dålig kretik :)

Ha en bra dag. Kram

2012-11-08 @ 21:51:00
URL: http://storys.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

drommaromonedirection

Hej där alla Directioners där ute! Här skriver jag en liten novell som handlar om Alicia och Melanie. De två systrarna flyttar till London efter en mycket svår uppväxt i Sverige. En dag går systrarna på en konsert med One Direction och Alicia får en stor överraskning! Mer avslöjar jag inte. Läs, kommentera och sprid! Tack, ni är bäst!

RSS 2.0