Kapitel 23

 

Willows perspektiv:

Jag tappade hakan helt. Skämtade hon med mig? Varhon tillsammans med ZAYN MALIK??!

"Your dating Zayn??!" Halvskrek jag. Hon tittade lugnt på mig.

"Haha yeah. He is inside here." Hon öppnade dörren jag kände hur jag blev nervös. Jag var ett ganska stort fan utav 1D. När jag träffade Louis och Harry igår hade jag blivit hade jag blivit helt salig. Min kompis tvingade dit mig och jag vågade knappt säga något. De hade bjudit oss på varsina drinkar och sedan hade Liam och Niall kommit och hämtat de. Harry var jättegullig mot mig och han var såååå snygg... "Come one now." Hon drog in mig in hallen utav lägenheten. Jag gillade verkligen lägenheten och hela stämningen runt den.

Vi tog av oss skorna och jag lämnade väskorna vid dörren. Jag visste ju inte om jag skulle få stanna här över natten eller inte, men det verkade som om Alicia ville det. Jag ville i alla fall det. Vi gick till det stora vardagsrummet. Där satt Zayn i soffan och spelade Mario Kart. Han verkade inte sett oss.

"This is the livingroom and this is Zayn." Sa hon och log mot Zayn. Zayn pausade spelet och tittade förvirrat upp. Han tittade på mig med en undrande blick. Han ställde sig upp och gick fram till oss.

"Eehh, Hi." Sa han och tog fram handen. "Dont mean to be rude but who are you?" Sa han med det där leendet jag sett minst hundra gånger på min datorskärm. Jag skakade försiktigt hans hand.

"Im Willow..." Sa jag och visste inte riktigt vad jag skulle säga mer. Som tur är räddade Ali mig.

"Uhhm, Willow is a friend of mine." Hon log stolt.

"Oh, since when?" Han tittade på Ali. "A friend from Sweden?" Jag kollade förvirrat på Ali. Jag visste inte att hon var från Sverige men när jag tänkte på det kunde man se det i hennes vackra blåa ögon och ansikte. Hon skakade på huvudet.

"No. She is... eh, a new friend." Vi fnittrade och Zayn kollade konstigt på oss. Vi lämnade Zayn i vardagsrummet och Ali visade mig runt i lägenheten. Vi mötte hennes lillesyster, Melanie eller Mel och vi hälsade på varandra. Hon var en liten version av Alicia, de var jättelika. Mel hade dock lite mörkare hår. När hon tillslut visat mig allt gick vi ut och satte oss i soffan med Zayn.

"So the guys asked if we wanna come over and watch some movies?" Sa Zayn och jag kände hur det började pirra i magen. Skulle vi åka hem till ONE DIRECTION??? Alicia tittade på mig och jag log mot henne.

"Yeah, if it's okay that Willow comes?" Jag log stort och tittade mot Zayn.

"Of course!" sa Zayn och tog upp mobilen. Det pirrade helt galet i min mage. Jag kom precis på att jag suttit och gråtit i timmar och förstod att jag måste se helt hemsk ut i ansiktet.

"Can I just fix me a little before we go?" Sa jag och försökte vara diskret. Ali flinade åt mig och jag förstod att jag inte lyckats.

"Yeah, come." Hon drog med mig till hennes rum och drog fram massa smink som jag fick låna. Jag tvättade först bort all gammal mascara som nu låg under ögonen och sedan la jag en bas med foundation och puder. Sedan la jag ett smalt kajalstreck med en kråkspark längst ut och tog lite mascara. Det fick räcka. Jag lånade Alicias borste och borstade ur mitt långa bruna hår.

"Im ready!" sa jag och låg som ett fån. "Ali, Im nervous!" jag tittade ner i marken.

"Dont worry! They are just normal boys. Be yourself and everthing will be fine." Hon log lugnande mot mig. Jag nickade och vi gick ut till hallen. Herre, jag ska hem till några av de sötast killarna på jorden!

 

Melanies perspektiv:

Jag låg i min säng och lyssnade på musik när jag hörde hur mobilen började låta. Jag tog upp den och såg att de var Alex och klickade på svara.

"Hello." sa jag.

"Hi babe." Jag log när jag hörde hans underbara röst. "What are you doing?"

"Nothing... Listening to music, thinking bout you..." Han skrattade lätt på andra sidan luren.

"So, i've got an idea. Wanna go on a date with me?" Han lät lite nervös och jag log.

"I dont know..." sa jag och spelade svårflörtad. Vi skrattade. "Of course I want to, you idiot."

"So you wanna watch a movie with me? At the cinema."

"Yes!" "Pick me up in twenty minutes! Bye babe! Puss puss." Jag betonade på puss puss. Han skrattade.

"What was that??"

"Swedish! It means kiss kiss. Puss puss!" Jag fnittrade.

"Okay, bye! Pouss pouss!" Jag fnittrade och vi la på.

Jag gick in i garderoben och satte på mig en söt liten vit klänning. Jag gick till sminkbordet och satte upp håret i en hög, stram tofs och spraya de lite. Jag tog lite puder och drog ett smalt streck med svart kajal över ögat. Sist tog jag lite vit ögonpenna innanför ögat och mascara. Jag blev nöjd med hur jag såg ut och gick. När jag gick igenom vardagsrummet satt Zayn på soffan.

"Where is Alicia?" frågade jag.

"She is in her room with Willow. Are you going somewhere?" Jag nickade och började gå mot hallen men Zayn hindrade mig. "Where are you going, Melanie?" Han hade en seriös röst. Jag blev förvånad, Alicia brukade aldrig undra var jag skulle.

"Im just going out with Alex."

"Okay. But dont come home to late. And be careful." Jag blev förvånad av hans beskyddande. Jag var inte van vid det.

"Yeah, yeah sure." jag tänkte precis gå när jag vände mig om en sista gång mot Zayn. "One thing just... Do I look okay?" Jag hörde hur jag lät nervös på rösten. Han log mot mig.

"You look beautiful, Mel."

"Thanks." Vi log mot varandra och jag gick snabbt ner för trapporna och ut genom porten.

Där möttes jag utav den finaste killen jag visste fanns. Han log mot mig med det där helt fantastiska leendet som gjorde mig knäsvag.

"You are the cutest girl in the whole world." Jag tittade ner i marken och rånade. Han kom fram till mig och tog sina armar runt mig. Vi kramade om varandra och jag tittade tillslut upp i hans blåa ögon. Våra läppar möttes i en underbar kyss som kändes i hela kroppen. Hela jag fylldes utav en helt overkligt bra känsla.

Vi bestämde oss för att se en ny romantisk komedi. Vi köpte en popcorn och dela på och två drickor. Vi gick och satte oss på våra platser och filmen startade. Vi höll varandra i handen och lyckan pirrade i mig genom hela filmen. När filmen var slut drog Alex upp mig ur stolen och snabbt sprang vi ut genom salongen för att slippa vänta på alla andra som skulle ut. Vi tog oss ut på gatorna och småsprang hand i hand på väg hem till mig. Där hemma var det ingen där vilket jag förutspått.

Jag drog med mig Alex in i mitt sovrum där vi äntligen kunde vara ensam, det jag egentligen velat hela kvällen. Jag stängde dörren och hoppade på honom. Vi kysstes intensivt och jag kände hur hela jag log. Vi drog varandra närmare. Min händer var runt hans nacke och hans

låg på min rumpa. Vi backade och la oss på min säng. Efter en stund började hans händer glida under min tröja och jag kände hur han var försiktig. Jag lät honom vad göra ville. Han kysste mig behagligt längs med halsen och jag njöt.

Tillslut särade vi på oss och tittade varandra i ögonen. Utan att behöva säga något så förstod båda att vi inte skulle gå för långt fram så här fort. Han var för perfekt. Vi låg där i tystnad och bara tittade på varandra med leenden på våra läppar. Han tog försiktigt bort en slinga av mitt hår som hände ner i mitt ansikte.

"You are the best thing that happended in my life." sa jag. Hans ögon lyste av lycka.

"And you are the best thing in the whole wide world." svarade han. Hela min kropp värmdes.

"Can you promise me something?"

"Anything for you, my heart." Jag pustade ut. Jag blev nervös för det jag skulle säga.

"Eh... Please, dont leave me."

"You are silly. I will never leave you, I promise you." Jag log mot honom och han drog in mig i hans famn. Jag la mig och lutade på hans bröst. Vi satte på en slöfilm och låg och myste bara.

Efter någon timme så hörde jag min mobil ringa och kom precis på att jag lovat Engla och Linn att ringa de. På senaste tiden hade vi inte alls kunnat prata mycket. Jag och Alex hade haft fullt och de hade haft fullt upp med... Sverige. Jag rusade upp och klickade på svara.

"It's Mel." svarade jag och hoppades på att de inte var sura.

"Mel du lovade att ringa oss!!!" Sa de surt på andra linjen. De skulle sova hos Engla så de hade på högtalare.

"Förlåt så jättemycket!! Jag glömde helt bort att ringa er!!! förlåt mig snälla!" bad jag. Alex tittade konstigt på mig när han hörde min svenska. Linn och Engla mttrade något på andra sidan luren. "Förlåt men jag var med Alex och glömde helt bort er..." Alex tittade på mig när jag sa hans namn och jag viftade med handen för att han skulle fatta att det inte var något viktigt.

"HERREGUD Melanie! Du är ALLTID med den där jävla Alex. Har du glömt bort oss eller??" Halvskrek Linn.

"Fan asså Mel. Du är inte dig själv längre. Den där idioten har fan gjort dig till någon helt annan!" röt Engla. Jag blev mållös.

"Men... Förlåt..." tvingade jag fram.

"Är det de enda du kan få fram??" Jag ville inte höra längre. Vad skulle jag göra? Jag kände hur tårarna var nära.

"Jag.."

"Fan! Ingen bryr sig om dig längre din fucking jävla fitta." Linn skrek.

"Gå och lev ditt jävla framgångs liv i London utan oss. Vi vill fan inte höra av dig mer. Stick och brinn ditt äckel." Sedan hörde jag bara hur det började tuta i luren. Jag satt mållös och tappade mobilen i marken. Jag brydde mig inte. Det kändes som hela mitt liv gick i kras. De två personerna som alltid stått vid min sida genom allt, har lämnat mig. Jag kände hur hela jag blev tom.




Kommentarer
Johanna

Super bra! :D

2012-05-01 @ 01:04:09
Jenny

Shit, kan tänka mej hur nervös hon Willow måste vara :p Och stackars Mel :(

As bra :D

2012-05-01 @ 13:54:23
URL: http://adirectionstory.blogg.se/
Anonym

shit grymt bra del och de har en grym novell, älskar den

2012-05-01 @ 18:52:53
One Direction Moment.

SKITBRA. Mer !



Tack! :) Btw. Nytt kapitel uppe! Kram x

2012-05-01 @ 20:52:50
URL: http://onedmoment.blogg.se/
Maja P

Hej lust att kolla in min One Direction novell & kommentera vad du tycker? Kram Maja P! :)

http://bedersen.blogg.se/category/pedersens-noveller.html

2012-05-01 @ 21:05:39
URL: http://bedersen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

drommaromonedirection

Hej där alla Directioners där ute! Här skriver jag en liten novell som handlar om Alicia och Melanie. De två systrarna flyttar till London efter en mycket svår uppväxt i Sverige. En dag går systrarna på en konsert med One Direction och Alicia får en stor överraskning! Mer avslöjar jag inte. Läs, kommentera och sprid! Tack, ni är bäst!

RSS 2.0