Kapitel 17

 

Zayns perspektiv:

Jag stängde dörren till Alicia och tog hissen ner. Jag slog Louis nummer och han svarade snabbt.

"Yeeelow." Hördes det på andra sidan.

"Hi man."

"Oh, Zayn how is everthing? Is she okey? What happend?" Hans röst blev orolig.

"It went well, I tell you about it later. Can you come and pick me up?"

"Yeah, im going now."

"Thanks, bye." Vi la på.

Jag väntade innanför porten eftersom jag inte ville bli påhoppad av fansen just nu. Jag älskar de men ibland blir det lite mycket. Fast just nu mår jag bra. Jag var glad, livet var härligt.

Jag tog upp mobilen och gjorde en tweet. Life is good and im feeling awesome. Jag satte mig på en bänk som stod i rummet. Jag väntade en liten stund och sen såg jag en bekant bil komma längst med vägen utanför. Jag gick ut och satte mig i bilen.

"Heyyy."

"Hi Louis." Vi log mot varandra.

"Tell me now!" Han såg ut som en litet, nyfiket barn.

"Uhmm, yeah. I came there and she was upset and stuff. I calmed her down and she forgot all the bad stuff yesterday. We saw some movies and she just fell asleep in my arms." Jag ville inte tänka på hennes ansikte när hon grät.

"What was wrong then?" Sa Louis intresserat. Det var skönt att han alltid lyssnade på vad man sa.

"Uhhmm.. Everthing.. It's so complicated. But she was much better today." Jag fick ett stort leende på läpparna när jag tänkte på vad vi hade gjort. Jag tittade ner för att försöka dölja det för Louis, vilket egentligen var meningslöst eftersom han såg direkt.

"So... did something happen today? Han log slugt. Jag tittade ner och ryckte på axlarna. "You hooked up, right?" Jag tittade bort och småskrattade.

"Haha, that's non of your business." Han förstod. "So, what are you and the lads doing tonight?"

"We have not plan anything. Your going to be with, Alicia?" Jag nickade.

"Yeah I think so." sa jag och knäppte av bältet. Vi var framme vid våra lägenheter på andra sidan stan. Det var inte särskilt långt bort men liksom på andra sidan centrum. Jag öppnade bildörren på Louis fina, lyxbil och gick ut.

Vi gick i tystnade upp för trapporna i det städade trapphuset.

"I'll come over to you in like ten minutes or something." Louis nickade till svar. Vi gick olika vägar och jag steg in i min lägenhet. Precis som jag lämnade den. Jag brukade alltid kolla så ingen vart i den när jag varit borta eftersom någon av killarna alltid brukade komma och sno kläder eller något.

Jag gick in till min garderob och tog fram en väska. Jag började packa ner lite saker och bytte om till ett par bruna chinos och en vanlig, grå t-shirt. Min smssingnal pep till ifrån fickan där min mobil låg. Jag tog upp den. You and the lads maybe wanna hang out here tonight?xx, stod det i smset. Det var från Alicia. Jag svarade att jag skulle höra med killarna och så gick jag in i mitt stora badrum.

Jag tittade mig i spegeln och skrämdes utav synen. Mitt hår var rufsigt och låg konstigt på mitt huvud. Jag tog upp en burk vax och började fixa det som jag alltid gjorde. Jag lät det var lite rufsigt och var inte jätte noga. Jag stoppade ner vaxet och de sista grejerna i väskan. När jag skulle lägga ner min svarta tjocktröja var den inte där jag vet att jag lagt den. Jag visste att de hade varit här och tagit något!

Jag sprang ut ur min lägenhet och in i Louis och Harrys.

"Have you taken my black hoodie??!" Skrek jag när jag kom innanför dörren. Jag gick in till deras vardagsrum där de och Niall satt.

"I have'nt!" Sa Louis och Harry samtidigt. Jag tittade på Niall som satt som stum i fåtöljen med MIN svarta tjocktröja på sig.

"Ahh... Why do you guys allways do this when im gone??" sa jag irriterat. Alla tre satt och skamset tittade ner i marken.

"I just thought I could borrow it..." Började Niall.

"Yeah, yeah... Ask me the next time." Jag satte mig i mellan Harry och Niall i den bruna soffan. Jag orkade inte hänga upp mig på det och bestämde mig för att ta en annan hoodie. "Alicia wondered if you wanna hang out tonight at hers?"

"Yeah, we have nothing to do anyway. That's sounds great." Sa Harry.

Harry gick och hämtade Kinamat vid en affär nära oss som vi delade på. Jag var utsvulten och glufsade i mig maten.

När vi ätit upp gick jag upp till Liam för att kolla om han skulle med. Jag knackade på och han kom och öppnade dörren.

"Hey man." Sa Liam. "How was everything with Alicia?"

"It went well. Me and the boys where just going to her, wanna come?"

"Yes, of course." Sa han och tog på sig jackan. Vi gick ner till Louis bil och satte oss alla i den. Vi rullade ut på vägen. Jag skickade ett sms till Alicia och sa att vi snart var där.

Vi var strax framme vid lägenheten och alla följde efter mig in i hissen.

 

 

Alicias perspektiv:

Det plingade på dörren och jag hoppade upp från soffan och gick och öppna. Som förväntat stod det tre välbekanta killar utanför. Jag blev lite nervös när jag tänkte på att självaste One Direction skulle komma in i min lägenhet, men jag visade det inte.

"Hey guys!" sa jag och lät de komma in.

"Hi." svarade alla. Zayn kom fram och kysste mig lätt på munnen. Jag blev lite generad och rodnade. Det kändes pinsamt att liksom alla andra liksom såg och sånt. Men Zayn såg bara stolt ut. Jag kramade de andra killarna och vi gick in i vardagsrummet.

"I bought some beer, so go ahead a take one."Jag pekade på bordet där det stod några flaskor. Alla satte sig ner i soffan och tog varsin förutom Liam.

"I cant drink. I only got one kidney." sa Liam.

"Oh, sorry. I can get you some coke if you want?" sa jag och ställde mig upp. Han nickade till svar. Jag gick ut till köket och tog fram en flaska och ett glas. Jag gick in till de andra och gav Liam det. Han tackade. Vi började snabbt prata om något och alla var glada.

Vi skrattade och hade kul.

"Teach us swedish!" sa Niall plötsligt. "Roopmpah" skrek Louis. "Koooooottbullar!!" ropade Harry därefter. Jag skrattade.

"What do you wanna learn?" sa jag. De ryckte på axlarna.

"Beer!" Sa Louis och tittade på ölen han hade i handen. De tittade spänt på mig."Öl." Alla började garva. "What??"

"That's impossible to say!" Jag skrattade.

"Okey, We start with something easy." De nickade. "Jag är cool." De sa efter mig. "Jaaeeg er cool. What does it mean?" Jag flinade åt deras dåliga svenska. "I am cool."

Vi fortsatte en lång stund och jag lärde de att säga vad de hette och andra roliga grejer.

Efter ett tag så satte jag på hög musik och började dansa.

"I'VE GOT AN IDEA!" skrek jag plötsligt och slutade dansa. Alla tittade på mig som frågetecken. "Let's go out to some club or something!! I have'nt done that since i moved here!!"

"Yeah, awesome idea!" Sa Louis och log. De andra höll med. Även Liam, han sa att han ville hänga med och hålla koll på oss.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

drommaromonedirection

Hej där alla Directioners där ute! Här skriver jag en liten novell som handlar om Alicia och Melanie. De två systrarna flyttar till London efter en mycket svår uppväxt i Sverige. En dag går systrarna på en konsert med One Direction och Alicia får en stor överraskning! Mer avslöjar jag inte. Läs, kommentera och sprid! Tack, ni är bäst!

RSS 2.0